top of page

Over mij

Gedrag, gedachten en persoonlijke ontwikkeling fascineren mij. Tijdens mijn eigen zoektocht kwam NEI Coaching op mijn pad, deze tastbare en effectieve methode raakte mij direct. Hiermee wil ik anderen helpen! Het volgen van de opleiding tot coach was een logische keuze en sinds 2020 ben ik gecertificeerd NEI coach.

Ik ben betrokken, empathisch, gevoelig en vind het belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten. Mijn aanpak tijdens de coaching sessies zal rustig en persoonlijk zijn, aangepast op jouw wensen en behoeften. NEI Coaching bracht mij dichterbij mijzelf, ik kan niet wachten om jou hierbij te helpen. Bij elke sessie beleef ik opnieuw hoe goed deze methode werkt en wat het met iemand kan doen.

"Ruth is een 'natural'. NEI past bij haar en na haar eerste sessie bij mij gaf ze al aan dat ze de opleiding wilde doen. En dat deed ze. Met haar heldere liefdevolle blik leidt ze NEI-sessies en boekt ze prachtige resultaten. Met veel plezier heb ik haar inmiddels ook met groepen aan het werk gezien als stagiaire bij mijn opleiding. Ik kijk ernaar uit nog heel veel mensen naar haar door te sturen."​

Patricia van Walstijn

NEI-opleider bij Cityzen

Ruth van Raaij-2.jpg
bottom of page